Preview Mode Links will not work in preview mode

Tealpodden. En podd om ledarskap - med eller utan chefer

May 30, 2022

Det börjar med att Maria känner oro inför kriget. Vi pratar om oro och att stänga av, kommer in på kollektiv trauma och hur man kan hantera det på ett bra sätt i en organisation. Och om att ta ansvar för sig själv och därmed helheten. Självledarskap, om man så vill. 

Fråga Marika är en serie med kortare...


May 19, 2022

I det här samtalet guidar Cristian Sjövind oss kring organisationsmetaforer, hur naturen kan ta större plats och organisationen som ett hållbart ekosystem.

Varför är det bättre att utgå från ett träd än en maskin när vi tänker kring organisation, och vilka effekter får det? Och är det bättre om vi går...


May 10, 2022

Fråga Marika är en serie med kortare avsnitt där vi sitter ned och resonerar kring en fråga tillsammans med leg. psykolog och chefshandledare Marika Ronty.

I det här avsnittet pratar vi om tystndadskulturer - varför uppstår en tystnadskultur och hur kan man göra för att försöka bryta den?

Har du en fråga du...


May 5, 2022

Vi firar två år med Tealpodden! Och konstaterar att vi har fått många nya lyssnare de senaste månaderna. De passar vi på att säga välkomna till, och så berättar vi lite om vad vi gör och hur vi tänker kring podden.

Hör gärna av dig! Du når oss på fredrikochmaria@tealpodden.se